La literatura com a lectura de la realitat

Data d'actualització: 15/04/2015 08:11:08

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 41820
Creator: facmagisteri RSS sujaes
Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment
Description: Autor: Borràs, Vicent; València, 5 de març de 2015. Data: 2015. Resum: Xarrada a càrrec de l'escriptor Vicent Borràs sobre la seua obra dins de l'Aula de Lectura i Escriptura. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: educació, literatura, llengua, Vicent Borràs, aula de lectura i escriptura, formació de mestres, formación de professorat
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 140


No comments
related videos

Besar no mata

Autor: Romero, Pepe ; I Congreso internacional educación artística y diversidad sexual. Valencia, 13-14 noviembre de 2014. Data: 2014 Resum: Concierto Performance en el hall de la Fac. de Magisteri de la UV dirigido por el artista y profesor de la UPV Pepe Romero con la participación de los asistentes al congreso. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Pedagogia critica

Autor: Martínez Bonafé, Jaume; Curs d'Educació Física Critica. Data: 2014. Resum: Xarrada sobre com la pedagogia critica pot aplicar-se a l'ensenayment de l'educació física. Producció: Facultat de Magisteri (www.uv.es/magisteri)

Cuadernos Pedagogía

Autor: Martí, Lurdes ; I Congreso internacional educación artística y diversidad sexual. Valencia, 13-14 noviembre de 2014. Data: 2014 Resum: Presentación de la revista Cuadernos de Pedagogía a cargo de su directora. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Temáticas y diseños habituales en la elaboración del TFG

Autor: Molina, Javier ; Estevan, Isaac ; II Jornades de TFG. València, 3 i 4 de març de 2015. Data: 2015. Resum: Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La literatura com a lectura de la realitat

Autor: Borràs, Vicent; València, 5 de març de 2015. Data: 2015. Resum: Xarrada a càrrec de l'escriptor Vicent Borràs sobre la seua obra dins de l'Aula de Lectura i Escriptura. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)