Crónicas diversidad

Data d'actualització: 12/01/2015 05:55:07

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 41195
Creator: facmagisteri RSS sujaes
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/41195_jlossio.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=sujaes&path=/facmagisteri/&name=jlossio.mp4&resource_id=41195" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/41195_jlossio.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy
Description: Autor: Lossio Quiniz, Julio ; I Congreso internacional educación artística y diversidad sexual. Valencia, 13-14 noviembre de 2014. Data: 2014 Resum: Presentación de la revista Crónicas de la Diversidad a cargo de su director en el entorno peruano. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: educación; diversidad; edadis; Perú; Julio Lossio
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 403


No comments
related videos

La literatura com a lectura de la realitat

Autor: Borràs, Vicent; València, 5 de març de 2015. Data: 2015. Resum: Xarrada a càrrec de l'escriptor Vicent Borràs sobre la seua obra dins de l'Aula de Lectura i Escriptura. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Pedagogia critica

Autor: Martínez Bonafé, Jaume; Curs d'Educació Física Critica. Data: 2014. Resum: Xarrada sobre com la pedagogia critica pot aplicar-se a l'ensenayment de l'educació física. Producció: Facultat de Magisteri (www.uv.es/magisteri)

Escriure amb el cor en la má

Autor: Caturla, Ximo; València, 23 d'abril de 2015. Data: 2015. Resum: Xarrada a càrrec de l'escriptor Ximo Caturla sobre les motivacions que ens porten a escriure, dins de l'Aula de Lectura i Escriptura. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Formas corporales

Autor: Planella, Jordi ; I Congreso internacional educación artística y diversidad sexual. Valencia, 13-14 noviembre de 2014. Data: 2014 Resum: Conferencia inaugural a cargo de Jordi Planella de la UOC sobre el valor de las formas corporales y del cuerpo en la pedagogía. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Evaluación Formativa

Autor: López Pastor, Victor M.; Curs d'Educació Física Critica. Data: 2014. Resum: Ponencia sobre como evaluar formativamente en educación física. Producció: Facultat de Magisteri (www.uv.es/magisteri)