Proyectos y actividades de innovación con TIC en educación Infantil, Primaria y Secundaria

Data d'actualització: 12/07/2017 06:03:08

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 48906
Creator: facmagisteri RSS ruluises
Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Iranzo, Salva ; López Oliván, Rosa; Gargallo, Olga ; Peris, Ramón ; I Jornadas Innovación y TIC en educación, València, 28 i 29 de juny 2017. Data: 2017. Resum: Comunicacions sobre TIC i educació infantil, primària i secundària, València, 28 de juny de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: jornades; jornadas; TIC; innovación; proyectos; actividades; Primaria; Secundaria; Infantil; educació; tips; Rubik; vlcda17;
Resolution:  1280x720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 173


No comments
related videos

La innovació a debat

Autor: Caballer, Carlos ; Mora, Raquel ; Bertolín, Mª Ángeles ; Benet, Adrià ; Fernàndez, Jorge ; Data: 2019. Resum: Taula redona d'experiències innovadores amb professorat invitat. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Guia per a la projecció WiFi en Android

Guia per a la projecció audiovisual WiFi en dispositius Android: teblets i mòbils Android. Versió en valencià.

Guía audiovisual para usar correctamente las aulas de Magisteri

Guía audiovisual para el uso correcto de las cajas de control de las aulas de Magisteri. Incluye fotos y descripciones para conectar adecuadamente el cableado necesario para las proyecciones y la pizarra digital. Versión en castellano.

Tradiciones inventadas, historia con memoria y didáctica crítica

Autor: Cuesta, Raimundo ; I Seminari Internacional Repensar la didàctica de les Ciències Socials, València, 30 de novembre i 1 de desembre de 2016. Data: 2016. Resum: Conferència inaugural sobre les tradicions inventades, la memòria i la didàctica crítica de la història, 30 de novembre de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Aprenentatge del nombre: ciència i art

Autor: Berjas, Pedro ; Cicle de conferències: Aproximació a les matemàtiques a infantil i primària. València, 8, 10, 22 i 30 de maig. Data: 2017. Resum: Aquesta conferència va dirigida a crear consciència de la importància que té basar-se en estudis i mètodes contrastats científicament, i que troben en el joc el millor aliat per a la pràctica docent. Tanmateix, destacar el potencial i la relació tan directa que té l'art amb les matemàtiques. València, 10 de maig de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)