Taula redona: Reptes i oportunitats de l'ensenyament pluriling√ľe a l'aula

Data d'actualització: 29/10/2015 04:04:14

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 43472
Creator: facmagisteri RSS ruluises
Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Linguistics::Applied linguistics::Teaching of languages
Description: Autor: Coscoll√†, Inma ; Botella, D√≠dac ; Esp√≠, √Āngeles ; Morte, Maribel ; Bosc√†, Maite ; Gasc√≥n, Adela ; Costa, Adela ; III Jornades d'Experi√®ncies Pluriling√ľes: La integraci√≥ de lleng√ľes en l'educaci√≥ prim√†ria i secund√†ria, Val√®ncia, 14-16 de setembre de 2015. Data: 2015. Resum: Taula redona al voltant de les experi√®ncies d'educaci√≥ pluriling√ľe a diferents col¬∑legis i instituts, Val√®ncia, 16 de setembre de 2015. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: taula; redona; ensenyament; plurilingüe; aula; anglès; castellà; català; valencià; escola; institut;
Resolution:  1280x720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 74


No comments
related videos

Sensibilizando en el respeto animal: una propuesta didáctica en educación infantil

Autor: Caballero, Gloria ; Lázaro, Zulema ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Ciències i Matemàtiques centrada en el respecte als animals a l'aula d'infantil, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Les abelles

Autor: G√≥mez, Diego ; De la Asunci√≥n, Loles ; Huguet, Tona ; I Jornada Experi√®ncies de plurilinguŐąisme a l‚Äôaula d‚Äôinfantil, Val√®ncia, 8 de juny de 2013. Data: 2013. Resum: Experi√®ncia de La Ribera al voltant del treball a les aules d'Infantil a partir del projecte com eina vertebradora de l'aprenentatge de llenguŐąes. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Inauguració de les Jornades

Autor: Monfort, Manuel ; Ant√≥n, Manuel ; Moreno, Vicent ; Cuenca, Encarna ; Fullana, Jaume ; IV Jornades d'Experi√®ncies Pluriling√ľes: La integraci√≥ de lleng√ľes i continguts en una escola pluriling√ľe, Val√®ncia, 19-21 de setembre de 2016. Data: 2016. Resum: Inauguraci√≥ de les IV Jornades d'Experi√®ncies Pluriling√ľes amb la participaci√≥ de les persones abans esmentades, Val√®ncia, 19 de setembre de 2016. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Proyectos y actividades de innovación con TIC en educación Infantil, Primaria y Secundaria

Autor: Iranzo, Salva ; López Oliván, Rosa; Gargallo, Olga ; Peris, Ramón ; I Jornadas Innovación y TIC en educación, València, 28 i 29 de juny 2017. Data: 2017. Resum: Comunicacions sobre TIC i educació infantil, primària i secundària, València, 28 de juny de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Projecte linguŐą√≠stic i reptes metodol√≤gics del plurilinguŐąisme educatiu

Autor: Brotons, Vicent ; V Jornades d'Experi√®ncies Pluriling√ľes: El projecte linguŐą√≠stic de centre (PLC): disseny, oportunitats i reptes, Val√®ncia, 25, 26 i 27 de setembre de 2017. Data: 2017. Resum: Confer√®ncia al voltant del projecte linguŐą√≠stic i els reptes metodol√≤gics, Val√®ncia, 26 de setembre de 2017. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)