Investigacions en coeducació i pensament crític

Data d'actualització: 11/01/2019 03:45:27

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 53110
Creator: facmagisteri RSS ruluises
Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Talavera, Marta ; Rausell, Helena ; Reyes, Agustín ; Petit, María Francisca ; I Congrés Investigació Educativa, València, del 12 al 15 de novembre de 2018. Data: 2018. Resum: Taula redona al voltant de les investigacions en pensament crític i coeducació, València, 13 de novembre de 2018. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: investigació; professorat; Educació; taula; redona; Congrés; didàctica; recerca; estudiants; llengua; pensament; crític, coeducació;
Resolution:  1280x720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 35


No comments
related videos

Les abelles

Autor: Gómez, Diego ; De la Asunción, Loles ; Huguet, Tona ; I Jornada Experiències de plurilingüisme a l’aula d’infantil, València, 8 de juny de 2013. Data: 2013. Resum: Experiència de La Ribera al voltant del treball a les aules d'Infantil a partir del projecte com eina vertebradora de l'aprenentatge de llengües. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Llenguatge i identitat en les primeres edats

Autor: Benegas, Mar ; Compartir i Créixer. I Jornades d'intercanvi d'experiències a l'Educació Infantil, València, 2 i 3 de maig de 2017. Data: 2017. Resum: Ponència al voltant del llenguatge, la poesia, les emocions i la identitat en les primeres edats, València, 3 de maig de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Guia per a la projecció WiFi en Android

Guia per a la projecció audiovisual WiFi en dispositius Android: teblets i mòbils Android. Versió en valencià.

Enllaços a MMedia de la Facultat de Magisteri - març 2019

Data: 2019. Resum: Llistat de enllaços audiovisuals de la Facultat de Magisteri a MMedia, el servidor multimèdia de la Universitat de València. Versió actualitzada fins a març de 2019. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Línies d’investigació per a l’elaboració del TFG en Didàctica de la Llengua i la Literatura

Autor: Devís, Anna ; Garcia-Raffi, Josep V. ; VI Jornades de TFG. València, 30 i 31 de gener de 2019. Data: 2019. Resum: Xarrada sobre les opcions temàtiques de TFG des del departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)