Enllaços a Mmedia de la Facultat de Magisteri

Data d'actualització: 14/01/2016 04:20:24

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 44403
Creator: facmagisteri RSS ruluises
Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Not classified
Description: Data: 2015. Resum: Llistat de enllaços audiovisuals de la Facultat de Magisteri a Mmedia, el servidor multimèdia de la Universitat de València. Versió actualitzada fins a desembre de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: pdf, links, enllaços, facultat, magisteri, vídeos, jornades, congressos, conferència, directori, mmedia,
Resolution:
Score: 1
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 232


No comments
related videos

De moriscos i nevaters, per camins de Laguar. Ruta literària pel barranc de l'Infern

Autor: Aguilar, Patricia ; Castell, Arnau ; Mont, Cèlia ; III Jornades d'estudiants: Intercanvi d'Experiències d'Innovació Docent, València, 6-7 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Ponència sobre una ruta literària pel barranc de l'Infern, València, 6 de juliol de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La innovació a debat

Autor: Caballer, Carlos ; Mora, Raquel ; Bertol√≠n, M¬™ √Āngeles ; Benet, Adri√† ; Fern√†ndez, Jorge ; Data: 2019. Resum: Taula redona d'experi√®ncies innovadores amb professorat invitat. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Inauguració de les jornades

Autor: V√°zquez, Isabel ; Ant√≥n, Manuel ; Monfort, Manuel ; III Jornades d'Experi√®ncies Pluriling√ľes: La integraci√≥ de lleng√ľes en l'educaci√≥ prim√†ria i secund√†ria, Val√®ncia, 14-16 de setembre de 2015. Data: 2015. Resum: Inauguraci√≥ de les III Jornades d'Experi√®ncies Pluriling√ľes amb la participaci√≥ de les persones abans esmentades, Val√®ncia, 14 de setembre de 2015. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Tractament educatiu de les lleng√ľes a l'educaci√≥ infantil

Autor: Vila, Ignasi ; I Jornada Experi√®ncies de plurilinguŐąisme a l‚Äôaula d‚Äôinfantil, Val√®ncia, 8 de juny de 2013. Data: 2013. Resum: Confer√®ncia plen√†ria i col¬∑loqui al voltant del tractament educatiu del pluriling√ľisme a l'educaci√≥ infantil. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Inauguració de la Jornada

Autor: Conca, Maria ; Miralles, Vicent ; V√°zquez, Isabel ; I Jornada Experi√®ncies de plurilinguŐąisme a l‚Äôaula d‚Äôinfantil, Val√®ncia, 8 de juny de 2013. Data: 2013. Resum: Inauguraci√≥ de la I Jornada d'Experi√®ncies de Pluriling√ľisme amb la participaci√≥ de les persones abans esmentades. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)