Enllaços a Mmedia de la Facultat de Magisteri

Data d'actualització: 14/01/2016 04:20:24

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 44403
Creator: facmagisteri RSS ruluises
Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Not classified
Description: Data: 2015. Resum: Llistat de enllaços audiovisuals de la Facultat de Magisteri a Mmedia, el servidor multimèdia de la Universitat de València. Versió actualitzada fins a desembre de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: pdf, links, enllaços, facultat, magisteri, vídeos, jornades, congressos, conferència, directori, mmedia,
Resolution:
Score: 1
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 227


No comments
related videos

La innovació a debat

Autor: Caballer, Carlos ; Mora, Raquel ; Bertolín, Mª Ángeles ; Benet, Adrià ; Fernàndez, Jorge ; Data: 2019. Resum: Taula redona d'experiències innovadores amb professorat invitat. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Guia per a la projecció WiFi en Android

Guia per a la projecció audiovisual WiFi en dispositius Android: teblets i mòbils Android. Versió en valencià.

Guía audiovisual para usar correctamente las aulas de Magisteri

Guía audiovisual para el uso correcto de las cajas de control de las aulas de Magisteri. Incluye fotos y descripciones para conectar adecuadamente el cableado necesario para las proyecciones y la pizarra digital. Versión en castellano.

Tradiciones inventadas, historia con memoria y didáctica crítica

Autor: Cuesta, Raimundo ; I Seminari Internacional Repensar la didàctica de les Ciències Socials, València, 30 de novembre i 1 de desembre de 2016. Data: 2016. Resum: Conferència inaugural sobre les tradicions inventades, la memòria i la didàctica crítica de la història, 30 de novembre de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Aprenentatge del nombre: ciència i art

Autor: Berjas, Pedro ; Cicle de conferències: Aproximació a les matemàtiques a infantil i primària. València, 8, 10, 22 i 30 de maig. Data: 2017. Resum: Aquesta conferència va dirigida a crear consciència de la importància que té basar-se en estudis i mètodes contrastats científicament, i que troben en el joc el millor aliat per a la pràctica docent. Tanmateix, destacar el potencial i la relació tan directa que té l'art amb les matemàtiques. València, 10 de maig de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)