Sessió de comunicacións sobre innovació a Educació Secundària

Data d'actualització: 22/09/2017 04:31:21

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 49251
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/49251_comedsecundaria.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=comedsecundaria.mp4&resource_id=49251" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/49251_comedsecundaria.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Mira, Arnaldo ; Segura, Ricard ; Martí, Susana María ; Martínez, María ; Ruiz, Francesc ; I Trobada d’experiències d’innovació, València, 29, 30 de juny i 1 de juliol. Data: 2017. Resum: Sessió de comunicacions al voltant de la innovació a Educació Secundària. València, 30 de juny de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: secundària; innovació; educació; didàctica; projectes; història; mestres; comunicacions; trobada; experimentació; eso; ciències; socials; blog; debat; exploracions; àmbit; sociolingüístic; institut;
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 268


No comments
related videos

La col·laboració Universitat-Escola en la formació inicial de mestres d'Educació Infantil: un projecte de llarg recorregut a Ontinyent

Autor: Cantó, José ; I Jornades Internacionals d'Investigació i Innovació docent. Facultat de Magisteri, 29, 30 i 31 de març de 2022. Data: 2022. Resum: Conferència sobre la col·laboració Universitat-Escola en Educació Infantil a Ontinyent. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Taula redona: Experiències d'innovació a l'Educació Infantil

Autor: Benavent, María; Mora, Raquel ; Cebrián, Carlos ; Montes, Cecilia; Mollà, Enriqueta ; I Jornades Internacionals d'Investigació i Innovació docent. Facultat de Magisteri, 29, 30 i 31 de març de 2022. Data: 2022. Resum: Experiències d'innovació en Educació Infantil. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Acte d'obertura del Màster Universitari en Investigació en Didàctiques Específiques

Autor: García-Folgado, María José; Botella, Ana ; Solbes, Jordi; Sessió de presentació del MUIDE. Data: 2021. Resum: Acte d'obertura de presentació del Màster Universitari en Investigació en Didàctiques Específiques (MUIDE). Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Actividad de los sentidos

Autor: Caro, Alejandro ; III Jornades d'estudiants: Intercanvi d'Experiències d'Innovació Docent, València, 6-7 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Ciències i Matemàtiques centrada en la relació entre el paisatge i els sentits, València, 6 de juliol de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Adaptació al medi en Educació Infantil a partir de les matemàtiques: una proposta didàctica

Autor: Peña, Desirée ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Ciències i Matemàtiques centrada en la relació de les Matemàtiques i l'adaptació al medi, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)