Cómo solucionar los conflictos en la escuela. Un programa real para la mejora de la convivencia

Data d'actualització: 29/02/2016 05:17:09

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 45149
Creator: facmagisteri RSS ruluises
Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Caurín, Carlos ; III Jornades de TFG. València, 3 i 4 de febrer de 2016. Data: 2016. Resum: Conferència sobre la convivència i els conflictes en l'escola. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: convivencia, conflictos, escuela, magisteri, Carlos Caurín, mediador, mediación, tfg, jornades, treball fi de grau,
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 370


No comments
related videos

De moriscos i nevaters, per camins de Laguar. Ruta literària pel barranc de l'Infern

Autor: Aguilar, Patricia ; Castell, Arnau ; Mont, Cèlia ; III Jornades d'estudiants: Intercanvi d'Experiències d'Innovació Docent, València, 6-7 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Ponència sobre una ruta literària pel barranc de l'Infern, València, 6 de juliol de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Aprenentatge del nombre: ciència i art

Autor: Berjas, Pedro ; Cicle de conferències: Aproximació a les matemàtiques a infantil i primària. València, 8, 10, 22 i 30 de maig. Data: 2017. Resum: Aquesta conferència va dirigida a crear consciència de la importància que té basar-se en estudis i mètodes contrastats científicament, i que troben en el joc el millor aliat per a la pràctica docent. Tanmateix, destacar el potencial i la relació tan directa que té l'art amb les matemàtiques. València, 10 de maig de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Línies d’investigació per a l’elaboració del TFG en Didàctica de la Llengua i la Literatura

Autor: Devís, Anna ; Garcia-Raffi, Josep V. ; VI Jornades de TFG. València, 30 i 31 de gener de 2019. Data: 2019. Resum: Xarrada sobre les opcions temàtiques de TFG des del departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Del jo al nosaltres. Peripècies grupals en la infància primerenca

Autor: Díez, Mª Carmen ; V Jornades d'Investigació, Innovació i Bones Pràctiques en Educació Infantil, València, 3 i 4 de juliol de 2018. Data: 2018. Resum: Conferència al voltant de les peripècies grupals en infantil, València, 3 de juliol de 2018. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Investigacions en coeducació i pensament crític

Autor: Talavera, Marta ; Rausell, Helena ; Reyes, Agustín ; Petit, María Francisca ; I Congrés Investigació Educativa, València, del 12 al 15 de novembre de 2018. Data: 2018. Resum: Taula redona al voltant de les investigacions en pensament crític i coeducació, València, 13 de novembre de 2018. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)