Mesas de creadorAS: Creación intelectual

Data d'actualització: 17/09/2019 05:07:20

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 55378
Creator: facmagisteri RSS ruluises
Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Other
Description: Autor: Morote, Pascuala ; Rodríguez Magda, Rosa Mª ; XXIX Congreso Internacional de la Asociación de Estudios de Género y Sexualidades (AEGS), València, 17-20 de juliol de 2019. Data: 2019. Resum: Taula de dues ponències, una al voltant de la literatura de tradició oral i un altra a propòsit del concepte de transmodernitat i les seues implicacions, València, 18 de juliol de 2019. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: creación; cultura; mujeres; intelectual; educación; literatura; oral; intercultural; mesa; taula; AEGS; transmodernidad; transidentidad; creadoras; congreso; internacional; estudios; género; sexualidades;
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 28


No comments
related videos

L'escola que volem, l'educació lingüística que ens cal

Autor: Moreno, Vicent ; III Jornades d'Experiències Plurilingües: La integració de llengües en l'educació primària i secundària, València, 14-16 de setembre de 2015. Data: 2015. Resum: Intervenció sobre l'educació lingüística segons la visió d'Escola Valenciana, València, 16 de setembre de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

De moriscos i nevaters, per camins de Laguar. Ruta literària pel barranc de l'Infern

Autor: Aguilar, Patricia ; Castell, Arnau ; Mont, Cèlia ; III Jornades d'estudiants: Intercanvi d'Experiències d'Innovació Docent, València, 6-7 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Ponència sobre una ruta literària pel barranc de l'Infern, València, 6 de juliol de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Aprenentatge del nombre: ciència i art

Autor: Berjas, Pedro ; Cicle de conferències: Aproximació a les matemàtiques a infantil i primària. València, 8, 10, 22 i 30 de maig. Data: 2017. Resum: Aquesta conferència va dirigida a crear consciència de la importància que té basar-se en estudis i mètodes contrastats científicament, i que troben en el joc el millor aliat per a la pràctica docent. Tanmateix, destacar el potencial i la relació tan directa que té l'art amb les matemàtiques. València, 10 de maig de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La integració de llengües en el sistema educatiu basc: disseny, experiències, resultats

Autor: Pérez, Mar ; Ruiz, Teresa ; III Jornades d'Experiències Plurilingües: La integració de llengües en l'educació primària i secundària, València, 14-16 de setembre de 2015. Data: 2015. Resum: Conferència sobre el disseny i les experiències de la integració de llengües en el sistema educatiu basc, València, 14 de setembre de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Línies d’investigació per a l’elaboració del TFG en Didàctica de la Llengua i la Literatura

Autor: Devís, Anna ; Garcia-Raffi, Josep V. ; VI Jornades de TFG. València, 30 i 31 de gener de 2019. Data: 2019. Resum: Xarrada sobre les opcions temàtiques de TFG des del departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)