Teatre en valencià

Data d'actualització: 06/06/2011 11:55:39

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 24233
Creator: RAMOS ARMENGOL, RAFAEL RSS ramos
Category: Communication RSS Communication
Clasification Unesco: Sciences of arts and letters
Description: El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València col·labora amb diversos teatres per a la promoció del teatre en la nostra llengua.
Labels: Teatre
Resolution:  480 x 360  4:3
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 301


No comments
related videos

Cinema en valencià

Cinema en valencià és una inciativa de les universitats públiques valencianes, juntament amb altres institucions, per a la promoció del cinema original, doblai i subtitulat en valencià.

Teatre en valencià

El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València col·labora amb diversos teatres per a la promoció del teatre en la nostra llengua.

Tastallengües

El Tastallengües és un projecte del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València per a l'acolliment lingüístic dels estudiants d'intercanvi i per a la promoció del plurilingüisme entre la comunitat universitària.

Dominique aprèn valencià

Una estudiant d'intercanvi, d'origen quebequès, explica els avantatges de fer els cursos de català per a estrangers que ofereix el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València.

Cinema en valencià

Les universitat públiques valencianes, juntament amb altres institucions, promouen l'oferta de cinema en valencià a les poblacions on tenen campus.