Cinema en valencià

Data d'actualització: 28/03/2011 02:26:56

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 23633
Creator: RAMOS ARMENGOL, RAFAEL RSS ramos
URL: https://mmedia.uv.es/html5/u/ra/ramos/23633_cinemaenvalencia.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ramos&path=/&name=cinemaenvalencia.mp4&resource_id=23633" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/u/ra/ramos/23633_cinemaenvalencia.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Cinema RSS Cinema
Clasification Unesco: Sciences of arts and letters
Description: Cinema en valencià és una inciativa de les universitats públiques valencianes, juntament amb altres institucions, per a la promoció del cinema original, doblai i subtitulat en valencià.
Labels: cinema català valencià
Resolution:  854 x 480  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 448


No comments
related videos

Cinema en valencià

Cinema en valencià és una inciativa de les universitats públiques valencianes, juntament amb altres institucions, per a la promoció del cinema original, doblai i subtitulat en valencià.

Cinema en valencià

Les universitat públiques valencianes, juntament amb altres institucions, promouen l'oferta de cinema en valencià a les poblacions on tenen campus.

Tastallengües

El Tastallengües és un projecte del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València per a l'acolliment lingüístic dels estudiants d'intercanvi i per a la promoció del plurilingüisme entre la comunitat universitària.

Dominique aprèn valencià

Una estudiant d'intercanvi, d'origen quebequès, explica els avantatges de fer els cursos de català per a estrangers que ofereix el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València.

Teatre en valencià

El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València col·labora amb diversos teatres per a la promoció del teatre en la nostra llengua.