Cinema en valencià

Data d'actualització: 05/04/2011 02:22:40

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 23713
Creator: RAMOS ARMENGOL, RAFAEL RSS ramos
Category: Cinema RSS Cinema
Clasification Unesco: Not classified
Description: Les universitat públiques valencianes, juntament amb altres institucions, promouen l'oferta de cinema en valencià a les poblacions on tenen campus.
Labels: cinema català valencià
Resolution:  854 x 480  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 5287


1. PLAZA HERRAIZ, ALBERTO (04/09/2013 01:46:32) [Delete]
Os merecéis un Oscar todos.
related videos

Tenim paraula

El Servei de Política Lingüística (SPL) de la Universitat de València ha editat el DVD Tenim Paraula, amb l'objectiu de donar suport tant al personal docent i investigador que ensenya i fa recerca en valencià com al personal d'administració i serveis que treballa en aquesta llengua. El DVD conté 80 capítols de consells i recomanacions lingüístiques que ajudaran a aclarir alguns dels dubtes més freqüents dels usuaris. http://www.uv.es/spl/v/publicacions/altres.htm

Cinema en valencià

Cinema en valencià és una inciativa de les universitats públiques valencianes, juntament amb altres institucions, per a la promoció del cinema original, doblai i subtitulat en valencià.

Tastallengües

El Tastallengües és un projecte del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València per a l'acolliment lingüístic dels estudiants d'intercanvi i per a la promoció del plurilingüisme entre la comunitat universitària.

Dominique aprèn valencià

Una estudiant d'intercanvi, d'origen quebequès, explica els avantatges de fer els cursos de català per a estrangers que ofereix el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València.

Teatre en valencià

El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València col·labora amb diversos teatres per a la promoció del teatre en la nostra llengua.