Cinema en valencià

Data d'actualització: 05/04/2011 02:22:40

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 23713
Creator: RAMOS ARMENGOL, RAFAEL RSS ramos
Category: Cinema RSS Cinema
Clasification Unesco: Not classified
Description: Les universitat públiques valencianes, juntament amb altres institucions, promouen l'oferta de cinema en valencià a les poblacions on tenen campus.
Labels: cinema català valencià
Resolution:  854 x 480  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 5249


1. PLAZA HERRAIZ, ALBERTO (04/09/2013 01:46:32) [Delete]
Os merecéis un Oscar todos.
related videos

Cinema en valencià

Cinema en valencià és una inciativa de les universitats públiques valencianes, juntament amb altres institucions, per a la promoció del cinema original, doblai i subtitulat en valencià.

Teatre en valencià

El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València col·labora amb diversos teatres per a la promoció del teatre en la nostra llengua.

Tastallengües

El Tastallengües és un projecte del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València per a l'acolliment lingüístic dels estudiants d'intercanvi i per a la promoció del plurilingüisme entre la comunitat universitària.

Dominique aprèn valencià

Una estudiant d'intercanvi, d'origen quebequès, explica els avantatges de fer els cursos de català per a estrangers que ofereix el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València.

Cinema en valencià

Les universitat públiques valencianes, juntament amb altres institucions, promouen l'oferta de cinema en valencià a les poblacions on tenen campus.