Las tecnologías ómicas en la alimentación: el futuro que nos aguarda

Data d'actualització: 14/04/2014 12:23:59

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 38175
Creator: cream RSS parsanve
Category: Uncategorized RSS Uncategorized
Clasification Unesco: Technological sciences::Food technology
Description: Autor: Ramón, Daniel; València, 2 de abril de 2014 Fecha: 2014 Resumen: Ponencia a cargo de Daniel Ramón Vidal (Dir. Científico de Biopolis S.L.) en el marco del I Congreso Nacional de Estudiantes de Ciencia y Tecnología de los Alimentos. Producción: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie
Labels: CTA, Congreso de Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Avecta, Ciencias de la Alimentación, Salud pública, Facultat de Farmàcia, Seguridad alimentaria, Daniel Ramón
Resolution:  1280x720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 173

No comments
related videos

Valoración articular: Lectura del goniómetro

Autores: Ruescas-Nicolau, Mª Arántzazu; Díaz-Díaz, Beatriz; Roig-Casasús, Sergio; Sánchez-Sánchez, M. Luz; Pérez-Alenda, Sofía; Fecha: 2015. Resumen: Primer vídeo de una serie de siete sobre valoración articular, en el que se muestra cómo se realiza la lectura del goniómetro de forma correcta. Producción: Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner (http://www.uv.es/cfq).

Violencia de género y crisis familiares

Autor: González Pereira, Antonia; II Jornada sobre cuestiones prácticas en las crisis familiares; Fecha: 2014 Resumen: Ponencia a cargo de Antonia González Pereira (Abogada. Especialista en violencia de género) en la II Jornada sobre cuestiones prácticas en las crisis familiares. La conferencia tuvo lugar el día 14 de noviembre de 2014 en el salón de actos de la biblioteca Gregori Maians y fue organizada y moderada por las profesoras Mª Dolores Mas Badia y Fabiola Meco Tebar (Facultad de Derecho). Producción: Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner (www.uv.es/cfq)

Digestió cel·lular

Autor: Albero, Clara; Ruiz, Anna; Data: 2016 Resum: La cèl·lula capta nutrients de l’exterior per diferents tipus endocitosi, en funció de la grandària i contingut (pinocitosi, fagocitosi o endocitosi mediada per receptor). En ocasions digerix components propis (autofàgia) per reciclar els seus components. Els productes continguts en les vesícules formades són digerits als lisosomes i els productes útils són reutilitzats i els altres acumulats a l’interior o expulsats per exocitosi. Producció: Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner (http://www.uv.es/cfq)

Valoració muscular del membre superior: Colze

Autors:Roig-Casasús, Sergio (coord.); Díaz-Díaz, Beatriz; Ruescas-Nicolau, Mª Arántzazu; Arnal Gómez, Anna; Data: 2016. Resum: Segon vídeo d'una sèrie de sis, en el qual es mostra com es realitza la valoració muscular del colze de forma correcta. Producció: Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner (http://www.uv.es/cfq).

Valoració muscular del membre inferior: Genoll

Autors: Roig-Casasús, Sergio (coord.); Díaz-Díaz, Beatriz; Ruescas-Nicolau, Mª Arántzazu; Arnal Gómez, Anna; Data: 2016. Resum: Cinquè vídeo d'una sèrie de sis, en el qual es mostra com es realitza la valoració muscular del genoll de forma correcta. Producció: Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner (http://www.uv.es/cfq).