L’origen de la vida

Data d'actualització: 31/07/2019 10:49:31

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 55000
Creator: cream RSS parsanve
Category: History RSS History
Clasification Unesco: History::Specialized histories::History of biology
Description: Autors: Navarro Cotanda, Ana Maria; Fabra Cabrera, Rafael; Minguet Sancho, Josep; Data: 2019 Resum: L’origen de la vida suposa una incògnita per a la comunitat científica que al llarg de la història s’ha tractat d’explicar d’acord amb els coneixements i instruments de l’època. Teories com el creacionisme i la generació espontània van ser plantejades i refutades posteriorment mitjançant els experiments de Redi i Pasteur; sorgiren després teories més actuals com la panspèrmia i l’abiogènesi, recolzada per la teoria d’Oparin i els experiments de Miller i Urey, sent aquesta última la més acceptada per la comunitat científica. Producció: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie) Música: BDKSonic-Etheral Corporate Logo / Matti Paalanen_ Audio Logo / General fuzz-Comfort zone
Labels: origen, vida, creacionisme, generació espontània, panspèrmia, abiogènesi, Francesco Redi, Louis Pasteur, Paul Becquerel, Alexander Oparin, Stanley Miller, Harold Clayton Urey, bioAPS19
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada (by-nc-nd)
Visits: 4


No comments
related videos

Determinación de la tensión arterial

Autores: Grau Gracia-Moreno, Diana; Carramolino-Cuéllar, Esther; Silvestre-Rángil, Javier; Fecha: 2015; Resumen: Determinación de la tensión arterial. Producción: Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner (http://www.uv.es/cfq)

El aprendizaje de la sede electrónica de la Agencia Tributaria para el ejercicio profesional

Autor: Hernández, Fernando; Fecha: 2017 Resumen: Ponencia a cargo de Fernando Hernández Guijarro (Facultat de Dret, UV) en la que se expone que una de las vocaciones de los estudiantes de grado de Economía, ADE y Derecho es el ejercicio de la asesoría fiscal. Esta actividad profesional requiere una constante comunicación con la Agencia Estatal de la Administración Tributaria. Este ponencia pretende ser una ayuda didáctica y de aprendizaje de la sede electrónica de la AEAT para el futuro fiscalista sobre la base de la experiencia en el ejercicio de la citada profesión. Producción: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie)

Entrevista a Antonio

Entrevista de audio perteneciente al grupo de innovación Documedia.

Confección del abrebocas

Autor: Martinez Mihi, Victoria; Data: 2014; Resum: Mostrar diferentes maneras de confeccionar el abrebocas como herramienta indispensable para trabajar en boca con pacientes discapacitados. Producció: SFPIE (www.uv.es/sfpie)- VLC Campus.

Entrevista a Dimitri

Entrevista de audio perteneciente al grupo de innovación Documedia.