La batalla per la salut

Data d'actualització: 31/07/2019 10:49:31

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 55003
Creator: cream RSS parsanve
Category: Mathematical RSS Mathematical
Clasification Unesco: Not classified
Description: Autors: Segarra Pérez, Mónica; Roselló Simó, María; Pla Fanjul, Sara; Data: 2019 Resum: Els anticossos són complexos proteics encarregats de protegir el nostre organisme davant malalties i són sintetitzats pels limfòcits B. Aquests s’uneixen amb els antígens, els quals desencadenen la resposta immunitària al nostre organisme. Els anticossos estan formats per 4 cadenes proteiques (dues lleugeres i dues pesades) unides per ponts disulfur. Aquesta estructura té forma d’i grega. El primer contacte de l'antigen amb el limfòcit B genera la resposta immunitària primària i la producció d’anticossos. Si aquest mateix antigen torna a l'organisme es desencadena la resposta immunitària secundària, la qual és més ràpida. Els antígens i els anticossos s’unixen mitjançant enllaços dèbils, per això hi ha reaccions antigen-anticòs, les quals són: reacció de neutralització, de precipitació, d’aglutinació i d’opsonització. Producció: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie) Música: BDKSonic-Etheral Corporate Logo / Matti Paalanen_ Audio Logo / General fuzz-Comfort zone
Labels: anticòs, antigen, malaltia, patogen, limfòcit, immunitat, bioAPS19
Resolution:  1920 x 1080  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada (by-nc-nd)
Visits: 3


No comments
related videos

Determinación de la tensión arterial

Autores: Grau Gracia-Moreno, Diana; Carramolino-Cuéllar, Esther; Silvestre-Rángil, Javier; Fecha: 2015; Resumen: Determinación de la tensión arterial. Producción: Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner (http://www.uv.es/cfq)

El aprendizaje de la sede electrónica de la Agencia Tributaria para el ejercicio profesional

Autor: Hernández, Fernando; Fecha: 2017 Resumen: Ponencia a cargo de Fernando Hernández Guijarro (Facultat de Dret, UV) en la que se expone que una de las vocaciones de los estudiantes de grado de Economía, ADE y Derecho es el ejercicio de la asesoría fiscal. Esta actividad profesional requiere una constante comunicación con la Agencia Estatal de la Administración Tributaria. Este ponencia pretende ser una ayuda didáctica y de aprendizaje de la sede electrónica de la AEAT para el futuro fiscalista sobre la base de la experiencia en el ejercicio de la citada profesión. Producción: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie)

Entrevista a Antonio

Entrevista de audio perteneciente al grupo de innovación Documedia.

Confección del abrebocas

Autor: Martinez Mihi, Victoria; Data: 2014; Resum: Mostrar diferentes maneras de confeccionar el abrebocas como herramienta indispensable para trabajar en boca con pacientes discapacitados. Producció: SFPIE (www.uv.es/sfpie)- VLC Campus.

Entrevista a Dimitri

Entrevista de audio perteneciente al grupo de innovación Documedia.