La SIDA

Data d'actualització: 31/07/2019 10:49:31

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 55002
Creator: cream RSS parsanve
Category: Mathematical RSS Mathematical
Clasification Unesco: Life sciences::Immunology
Description: Autors: González Bernal, Álvaro; Gallardo Asunción, Alba; Martínez Alonso, Claudia; Data: 2019 Resum: La SIDA és una malaltia la qual, a dia de hui, encara es troba en molts dels afectats. Primerament es descriu l’origen d’aquesta, donant-li importància al gran desconeixement que hi va haver al món respecte de la seua transmissió i de la seua infecció. Seguidament, explica com la SIDA actua al nostre sistema immunitari; és a dir, com els anticossos i antígens lliuren una batalla dins el nostre organisme. I per acabar, es mostren els principals símptomes que un afectat pot presentar, els quals donen senyal d’infecció pel virus d’immunodeficiència humana en un sistema. També es parla dels tractaments que s’utilitzen a l’actualitat per estabilitzar la malaltia, ja que aquesta no en té cura. Producció: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie) Música: BDKSonic-Etheral Corporate Logo / Matti Paalanen_ Audio Logo / General fuzz-Comfort zone
Labels: virus, immunodeficiència, malaltia infecciosa, bioAPS19
Resolution:  1920 x 1080  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada (by-nc-nd)
Visits: 14


No comments
related videos

El aprendizaje de la sede electrónica de la Agencia Tributaria para el ejercicio profesional

Autor: Hernández, Fernando; Fecha: 2017 Resumen: Ponencia a cargo de Fernando Hernández Guijarro (Facultat de Dret, UV) en la que se expone que una de las vocaciones de los estudiantes de grado de Economía, ADE y Derecho es el ejercicio de la asesoría fiscal. Esta actividad profesional requiere una constante comunicación con la Agencia Estatal de la Administración Tributaria. Este ponencia pretende ser una ayuda didáctica y de aprendizaje de la sede electrónica de la AEAT para el futuro fiscalista sobre la base de la experiencia en el ejercicio de la citada profesión. Producción: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie)

Entrevista a Antonio

Entrevista de audio perteneciente al grupo de innovación Documedia.

Confección del abrebocas

Autor: Martinez Mihi, Victoria; Data: 2014; Resum: Mostrar diferentes maneras de confeccionar el abrebocas como herramienta indispensable para trabajar en boca con pacientes discapacitados. Producció: SFPIE (www.uv.es/sfpie)- VLC Campus.

Entrevista a Dimitri

Entrevista de audio perteneciente al grupo de innovación Documedia.

Valoració muscular del membre superior: Canell

Autors: Roig-Casasús, Sergio (coord.); Díaz-Díaz, Beatriz; Ruescas-Nicolau, Mª Arántzazu; Arnal Gómez, Anna; Data: 2016. Resum: Tercer vídeo d'una sèrie de sis, en el qual es mostra com es realitza la valoració muscular del canell de forma correcta. Producció: Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner (http://www.uv.es/cfq).