BioAps, el portal web de Biologia fet amb Aprenentatge i Servei

Data d'actualització: 29/05/2018 06:18:46

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 51270
Creator: cream RSS parsanve
Category: Mathematical RSS Mathematical
Clasification Unesco: Not classified
Description: Autor: Ponsoda, Xavier (coord. projecte); Data: 2018; Resumen: El projecte bioApS és una activitat de caràcter transversal que duen a terme alumnes del grau en Biologia. La metodologia que es fa servir és d'aprenentatge i servei; així, aprenen conceptes i milloren habilitats i competències del grau en Biologia al mateix temps que generen un servei que, en aquest cas, és un producte (un portal web: http://bioaps.uv.es). Aquest portal pot resultar útil per tothom, estudiant o no, fent-li més fàcil l'accés de tot allò relacionat amb la Biologia. Aquest projecte està actiu des del curs 2014-15 i està avalat per la Universitat de València dins del programa d'Ajudes per al Desenvolupament de Projectes d’Innovació Educativa i Millora de la Qualitat Docent organitzat per Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius. Producción: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie) Música:
Labels: bioaps18, biologia, ciència, ApS, aprenentage i servei, estudiants, divulgació
Resolution:  1920 x 1080  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 35


No comments
related videos

El aprendizaje de la sede electrónica de la Agencia Tributaria para el ejercicio profesional

Autor: Hernández, Fernando; Fecha: 2017 Resumen: Ponencia a cargo de Fernando Hernández Guijarro (Facultat de Dret, UV) en la que se expone que una de las vocaciones de los estudiantes de grado de Economía, ADE y Derecho es el ejercicio de la asesoría fiscal. Esta actividad profesional requiere una constante comunicación con la Agencia Estatal de la Administración Tributaria. Este ponencia pretende ser una ayuda didáctica y de aprendizaje de la sede electrónica de la AEAT para el futuro fiscalista sobre la base de la experiencia en el ejercicio de la citada profesión. Producción: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie)

Entrevista a Antonio

Entrevista de audio perteneciente al grupo de innovación Documedia.

Confección del abrebocas

Autor: Martinez Mihi, Victoria; Data: 2014; Resum: Mostrar diferentes maneras de confeccionar el abrebocas como herramienta indispensable para trabajar en boca con pacientes discapacitados. Producció: SFPIE (www.uv.es/sfpie)- VLC Campus.

Entrevista a Dimitri

Entrevista de audio perteneciente al grupo de innovación Documedia.

Valoració muscular del membre superior: Canell

Autors: Roig-Casasús, Sergio (coord.); Díaz-Díaz, Beatriz; Ruescas-Nicolau, Mª Arántzazu; Arnal Gómez, Anna; Data: 2016. Resum: Tercer vídeo d'una sèrie de sis, en el qual es mostra com es realitza la valoració muscular del canell de forma correcta. Producció: Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner (http://www.uv.es/cfq).