Cèl·lules mare, medicina regenerativa i càncer

Data d'actualització: 29/09/2017 11:04:32

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 49337
Creator: cream RSS parsanve
Category: Mathematical RSS Mathematical
Clasification Unesco: Life sciences::Molecular biology
Description: Autor: Peris, Paula; Mateo, Marta; Marcilla, Amparo; Data: 2017 Resum: Les cèl·lules somàtiques adultes poden adquirir un estat indiferenciat i proliferant a partir del qual poder dur a terme diferents assajos per entendre la funció cel·lular i també per trobar respostes a problemas com malalties actualment incurables. Producció: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie)
Labels: bioaps17, bioaps, cèl·lula mare, cèl·lula pluripotent, iPS, teràpia, cáncer,
Resolution:  1920x1080  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 39

No comments
related videos

El punto de encuentro familiar

Autor: Ortolá Dinnbier, José Gabriel; II Jornada sobre cuestiones prácticas en las crisis familiares; Fecha: 2014 Resumen: Ponencia a cargo de José Gabriel Ortolá Dinnbier (Abogado. Coordinador del Punto de Encuentro Familiar de Valencia) en la II Jornada sobre cuestiones prácticas en las crisis familiares. La conferencia tuvo lugar el día 14 de noviembre de 2014 en el salón de actos de la Biblioteca Gregori Maians y fue organizada y moderada por las profesoras Mª Dolores Mas Badia y Fabiola Meco Tebar (Facultad de Derecho). Producción: Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner (www.uv.es/cfq)

Valoración articular: Lectura del goniómetro

Autores: Ruescas-Nicolau, Mª Arántzazu; Díaz-Díaz, Beatriz; Roig-Casasús, Sergio; Sánchez-Sánchez, M. Luz; Pérez-Alenda, Sofía; Fecha: 2015. Resumen: Primer vídeo de una serie de siete sobre valoración articular, en el que se muestra cómo se realiza la lectura del goniómetro de forma correcta. Producción: Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner (http://www.uv.es/cfq).

Violencia de género y crisis familiares

Autor: González Pereira, Antonia; II Jornada sobre cuestiones prácticas en las crisis familiares; Fecha: 2014 Resumen: Ponencia a cargo de Antonia González Pereira (Abogada. Especialista en violencia de género) en la II Jornada sobre cuestiones prácticas en las crisis familiares. La conferencia tuvo lugar el día 14 de noviembre de 2014 en el salón de actos de la biblioteca Gregori Maians y fue organizada y moderada por las profesoras Mª Dolores Mas Badia y Fabiola Meco Tebar (Facultad de Derecho). Producción: Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner (www.uv.es/cfq)

Digestió cel·lular

Autor: Albero, Clara; Ruiz, Anna; Data: 2016 Resum: La cèl·lula capta nutrients de l’exterior per diferents tipus endocitosi, en funció de la grandària i contingut (pinocitosi, fagocitosi o endocitosi mediada per receptor). En ocasions digerix components propis (autofàgia) per reciclar els seus components. Els productes continguts en les vesícules formades són digerits als lisosomes i els productes útils són reutilitzats i els altres acumulats a l’interior o expulsats per exocitosi. Producció: Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner (http://www.uv.es/cfq)

Valoració muscular del membre superior: Colze

Autors:Roig-Casasús, Sergio (coord.); Díaz-Díaz, Beatriz; Ruescas-Nicolau, Mª Arántzazu; Arnal Gómez, Anna; Data: 2016. Resum: Segon vídeo d'una sèrie de sis, en el qual es mostra com es realitza la valoració muscular del colze de forma correcta. Producció: Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner (http://www.uv.es/cfq).