Endrets.cat i les possibilitats didàctiques, culturals i turístiques d'un projecte literari en xarxa.

Data d'actualització: 12/07/2013 09:20:24

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 33926
Creator: lite RSS clatorrc
Category: Literature RSS Literature
Clasification Unesco: Not classified
Description: Conferència de Llorenç Soldevila i Ricard Giramé de la Universitat de Vic, el dia 23 d'abril de 2013 en la Facultat de Magisteri de la Universitat de València, en el marc de les I Jornades "Literatura , territori i educació". Producció: LABO- Facultat de Magisteri - Universitat de València
Labels: literatura, territori, educació
Resolution:  1280x720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 107


No comments
related videos

La educación mediática en la enseñanza de la Lengua y la Literatura.

Autor: Aguaded, José Ignacio; Pérez Rodríguez, María Amor ; XV Congreso Internacional Sociedad Española de Didáctica de la Lengua y la Literatura. Retos en la adquisición de las literaturas y las lenguas en la era digital. Valencia, 19-21 noviembre de 2014. Data: 2014. Resum: conferencia de los profesores de la Universidad de Huelva sobre la educación mediática en la enseñanza de la lengua y la literatura. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Canciones para pensar la escuela

Autor: Barberá, Óscar ; VI Jornades de TFG. València, 30 i 31 de gener de 2019. Data: 2019. Resum: Xarrada sobre cançons que parlen de l'escola. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Càlcul a Primària en un ambient de resolució de problemes

Autor: Calvo, Pesce, Cecilia ; Barba, Uriach, David; Cicle de conferències : Aproximació a les matemàtiques a infantil i primària. València, 8, 10, 22, 30 de maig. Data: 2017. Resum: En aquesta xerrada, es presenten quatre idees clau en relació al càlcul a primària i quatre exemples per treballar l'aritmètica en un ambient de resolució de problemes. València, 8 de maig de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

¿Qué bibliotecas?

Informació sobre les biblioteques de la Universitat de València.

Propostes de millora i suggeriments per al Grau de Mestra/Mestre en Educació Infantil

Autor: Alumnes del grau en Educació Infantil ; VI Jornades de TFG. València, 30 i 31 de gener de 2019. Data: 2019. Resum: Propostes de l'alumnat per millorar el grau d'Educació Infantil. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)