L'escola pluriling├╝e des de la integraci├│ de lleng├╝es. El programa ValEn, una proposta integrada de les lleng├╝es a l'escola.

Data d'actualització: 17/10/2014 12:45:47

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 40263
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
Category: Language RSS Language
Clasification Unesco: Pedagogy
Description: Autor: R├şos, Isabel; II Jornada experi├Ęncies de pluriling├╝isme. Les lleng├╝es a les aules de primaria. Val├Ęncia, 26 juny de 2014. Data: 2014. Resum: Xarrada sobre com integrar les diferents lleng├╝es a l'escola. Producci├│: Facultat de Magisteri (www.uv.es/magisteri)
Labels: educació; llengua; català; Isabel Ríos; formació del professorat; formació de mestres
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 158


No comments
related videos

De la pluja d'idees al disseny d'una investigaci├│ com a TFG

Autor: Angulo, Tanya ; IV Jornades de TFG. Val├Ęncia, 1 i 2 de febrer de 2017. Data: 2017. Resum:Com encarar el TFG. Producci├│: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Investigar desde el aula de Educaci├│n Infantil

Autor: Salinas, Bernardino ; IV Jornades de TFG. Val├Ęncia, 1 i 2 de febrer de 2017. Data: 2017. Resum: Com investigar a les aules de Educaci├│ Infantil, idees per al TFG. Producci├│: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Per qu├ę jo no puc?

Autor: L├│pez Juez, M┬¬ Jes├║s ; II Jornades d'Investigaci├│, Innovaci├│ i Bones Pr├áctiques en Educaci├│ Infantil i Prim├ária, Val├Ęncia, 1-3 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Confer├Ęncia sobre les bases neurol├▓giques dels problemes d'aprenentatge. Val├Ęncia, 3 de juliol de 2015. Producci├│: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

┬┐Y a esto le llaman innovaci├│n?, ┬┐Por qu├ę?

Autor: Salinas, Bernardino ; III Jornadas de innovaci├│n docente en la educaci├│n superior. Valencia, 15 julio de 2014. Data: 2014. Resum: Ponencia sobre como se decide cuando algo se considera o no innovaci├│n en docencia. Producci├│: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Patrimoni, literatura...

I Congrés Geografies Literàries, Paco Tortosa, Anna Aguiló, Josep A. Fluixà