Recursos

Data d'actualització: 03/12/2015 12:16:12

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 43901
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Not classified
Description: Informació sobre les biblioteques de la Universitat de València.
Labels: biblioteca, informació
Resolution:  1440x810  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 3009


No comments
related videos

Càlcul a Primària en un ambient de resolució de problemes

Autor: Calvo, Pesce, Cecilia ; Barba, Uriach, David; Cicle de conferències : Aproximació a les matemàtiques a infantil i primària. València, 8, 10, 22, 30 de maig. Data: 2017. Resum: En aquesta xerrada, es presenten quatre idees clau en relació al càlcul a primària i quatre exemples per treballar l'aritmètica en un ambient de resolució de problemes. València, 8 de maig de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

L'escola plurilingüe des de la integració de llengües. El programa ValEn, una proposta integrada de les llengües a l'escola.

Autor: Ríos, Isabel; II Jornada experiències de plurilingüisme. Les llengües a les aules de primaria. València, 26 juny de 2014. Data: 2014. Resum: Xarrada sobre com integrar les diferents llengües a l'escola. Producció: Facultat de Magisteri (www.uv.es/magisteri)

La sintaxis en la historia de la gramática.

Autor: Lépinette, Brigitte; I Congrés Internacional sobre l'ensenyament de la gramàtica. Valencia, 27-28 febrer de 2014. Data: 2014 Resum: Ponencia sobre conceptos y pedagogía de la sintaxis de la gramática a lo largo de la historia. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Claves para reflexionar y promover la innovación docente en la Universidad.

Autor: Escudero, Juan Manuel ; III Jornadas de innovación docente en la educación superior. Valencia, 15 julio de 2014. Data: 2014. Resum: Ponencia sobre innovación docente en la Universidad. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La educación mediática en la enseñanza de la Lengua y la Literatura.

Autor: Aguaded, José Ignacio; Pérez Rodríguez, María Amor ; XV Congreso Internacional Sociedad Española de Didáctica de la Lengua y la Literatura. Retos en la adquisición de las literaturas y las lenguas en la era digital. Valencia, 19-21 noviembre de 2014. Data: 2014. Resum: conferencia de los profesores de la Universidad de Huelva sobre la educación mediática en la enseñanza de la lengua y la literatura. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)