La meua experiència en l'elaboració del TFG

Data d'actualització: 16/02/2018 12:42:07

Compartir en Facebook   Compartir en Delicious Compartir en GoogleCompartir en Meneame Compartir en Myspace Compartir en Digg Enviar por correo

ID: 50675
Creador: facmagisteri RSS clatorrc
Categoría: Educación RSS Educación
Clasificación Unesco: Pedagogía::Preparación y empleo de profesores::Preparación de profesores
Descripción: Autor: Lorente, Irene ; Aliaga, Lidia ; Ferrer, Juli ; V Jornades de TFG. València, 30 i 31 de gener de 2018. Data: 2018. Resum: Presentació d'antics alumnes sobre la seua experiència en l'elaboració del treball de fi de grau. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Etiquetas: tfg; educació; formació; mestres; professorat; treball fi de grau; magisteri; experiència; antics; alumnes; consells;
Resolucion:  1280x720  16:9
Puntuación: Sense puntuacio (puntuar).
Licencia CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visitas: 164


No hay comentarios
Vídeos Relacionados

Deseducando? Experiencias de desobediencia sexual en el estado español

Autor: Aliaga, Juan Vicente ; I Congreso internacional educación artística y diversidad sexual. València, 13-14 noviembre de 2014. Data: 2014. Resum: Ponencia del profesor de la Universitat Politècnica de València sobre experiencias de desobediencia sexual en el Estado español. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Projectes i activitats d'innovació amb TIC en educació Infantil, Primària i Secundària

Autor: Ferrando, Lluís; Castro, Víctor; Ronda, Raquel; Boïgues, Vicent; Ferrer, Vicent; I Jornades Innovació i TIC en educació. València,28 i 29 de juny de 2017. Data: 2017. Resum: Taula redona. València, 29 de juny de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

¿Qué bibliotecas?

Informació sobre les biblioteques de la Universitat de València.

Transferències positives en l'escriptura de textos entre el català, el castellà i l'anglés a partir del treball amb seqüències didàctiques.

Autor: España, Eduardo; Soler, Betlem; II Jornada experiències de plurilingüisme. Les llengües a les aules de primaria. València, 26 juny de 2014. Data: 2014. Resum: Exposició de treballs amb seqüències didàctiques a 5è de primària del ceip de Jaume I de Catarroja. Producció: Facultat de Magisteri (www.uv.es/magisteri)

Ensenyar per Europa. Estudiants Erasmus de Magisteri

Autor: Salvador, Claudia; Jiménez, Miriam; Olivar, Iván; Ntanasou, Mina; IV Jornades d'investigació, innovació i bones pràctiques en Educació Infantil, València,3 i 4 de juliol de 2017. Data: 2017. Resum: Taula redona d'estudiants erasmus de Magisteri València, 4 de juliol de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)