Com evitar el fracàs en l'escriptura del TFG: què no fer en el Treball de Fi de Grau

Data d'actualització: 17/02/2017 01:22:39

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 47947
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Monfort, Manuel ; IV Jornades de TFG. València, 1 i 2 de febrer de 2017. Data: 2017. Resum: Idees i aspectes en l'estructura del TFG, què fer i què no fer. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: tfg; educació; formació; mestres
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 168


No comments
related videos

De la pluja d'idees al disseny d'una investigació com a TFG

Autor: Angulo, Tanya ; IV Jornades de TFG. València, 1 i 2 de febrer de 2017. Data: 2017. Resum:Com encarar el TFG. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Taula redona : TIC I INNOVACI√ď DOCENT. FUTUR IMMEDIAT

I Jornades" Innovació i TIC en educació", València, 28 i 29 de juny 2017. Data: 2017. Resum: conferències, comunicacions i taula redona sobre TIC i educació, València, 28 i 29 de juny de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Com enfonsar l'educaci√≥ p√ļblica

Autor: Imbern√≥n, Francesc Data: 2013. Resum: Xarrada sobre com la LOMCE afecta a l'educaci√≥ p√ļblica. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La dimensió cultural...

Autor: Villaca√Īas, Lu√≠s ; I Jornades Treball Final de Grau. Val√®ncia, 2-3 abril de 2014. Data: 2014. Resum: Pon√®ncia en angl√©s sobre la dimensi√≥ cultural en el aprenentatge de lleng√ľes estrangeres. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).

Endrets.cat i les possibilitats didàctiques, culturals i turístiques d'un projecte literari en xarxa.

Conferència de Llorenç Soldevila i Ricard Giramé de la Universitat de Vic, el dia 23 d'abril de 2013 en la Facultat de Magisteri de la Universitat de València, en el marc de les I Jornades "Literatura , territori i educació". Producció: LABO- Facultat de Magisteri - Universitat de València