la meua experiència en l'elaboració del TFG

Data d'actualització: 27/03/2015 02:12:37

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 41655
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Blasco, Teresa; Granados, Jesús ; II Jornades de TFG. València, 3 i 4 de març de 2015. Data: 2015. Resum: comunicacions sobre el treball de Fi de Grau . Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: educació, formació mestres, formació professorat,Teresa Blasco, Jesús Granados, treball fi de grau
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 323


No comments
related videos

De la pluja d'idees al disseny d'una investigació com a TFG

Autor: Angulo, Tanya ; IV Jornades de TFG. València, 1 i 2 de febrer de 2017. Data: 2017. Resum:Com encarar el TFG. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Investigar desde el aula de Educación Infantil

Autor: Salinas, Bernardino ; IV Jornades de TFG. València, 1 i 2 de febrer de 2017. Data: 2017. Resum: Com investigar a les aules de Educació Infantil, idees per al TFG. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Tècniques de narració: De la narrativa oral a la tradició escrita

Autor: Giménez, Llorenç ; I Jornades del Llibre, Creació, Tecnologia i Educació. Aula de Lectura i Escriptura de la Universitat de València. Data: 2014 Resum: Xarrada sobre com contar contes des de l'experiència de Llorenç Giménez. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).

Propostes de millora i suggeriments per al Grau de Mestra/Mestre en Educació Infantil

Autor: Alumnes del grau en Educació Infantil ; VI Jornades de TFG. València, 30 i 31 de gener de 2019. Data: 2019. Resum: Propostes de l'alumnat per millorar el grau d'Educació Infantil. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Per qué jo no puc?

Autor: López Juez, Mª Jesús ; II Jornades d'Investigació, Innovació i Bones Pràctiques en Educació Infantil i Primària, València, 1-3 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Conferència sobre les bases neurològiques dels problemes d'aprenentatge. València, 3 de juliol de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)