Pel futur de l'escola pública en valencià

Data d'actualització: 07/03/2014 10:19:02

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 36722
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/36722_futurescola.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=clatorrc&path=/facmagisteri/&name=futurescola.mp4&resource_id=36722" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/36722_futurescola.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy
Description: Autor: Moreno, Vicent ; Alonso, Pedro Luís ; Miralles, Vicent ; Monfort, Manuel Data:2014. Resum: Taula redona amb represenats de FAPA-València, Escola Valenciana i la Facultat de Magisteri de la UV. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: escola; pública; valencià; educació; formació del professorat; formació de mestres; Vicent Moreno; Pedro Luís Alonso; Vicent Miralles; Manuel Monfort
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada (by-nc-nd)
Visits: 328


No comments
related videos

La meua experiència en l'elaboració del TFG

Autor: Ros, Yaiza ; Llopis, Paula ; IV Jornades de TFG. València, 1 i 2 de febrer de 2017. Data: 2017. Resum: Presentació d'antics alumnes sobre la seua experiència en l'elaboració del treball de fi de grau. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Pensamiento histórico y competencias de formación docente en Educación Primaria

Autor: Palacios, Nancy ; I Jornades Internacionals d'investigació i innovació docent. Facultat de Magisteri, 29, 30 i 31 de març de 2022. Data: 2022. Resum: Conferència sobre competències en formació docent i pensament històric. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Perspectives laborals de Magisteri

Autor: Candela, Marc ; Vera, Miguel Àngel ; Cornelles, Jordi; Rodríguez Victoriano, Manuel; I Jornades Treball Final de Grau. València, 2-3 abril de 2014. Data: 2014. Resum: Taula redona sobre les perpectives laborals de Magisteri amb representants dels sindicats STEPV, CC.OO, FETE-UGT i CGT. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).

Dónde innovar.Factores clave de la calidad del aprendizaje

Autor: Fernández,March; Amparo; IV Jornades d'innovació docent en l'Educació Superior, València,10 i 11 de juliol de 2017. Data: 2017. Resum: Conferència sobre la innovació i la qualitat de l'aprenentatge. València, 10 de juliol de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

El HEMATOCRÍTICO, XARRADA SOBRE CÒMICS D'AHIR I D'AVUI

Autor: López, Miguel; Pons Moreno, Álvaro ; Ibarra, Noelia. Xerrada amb l'Hematocrítico. Data: 2021. Resum: Xerrada sobre el còmic i l'educació. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)