Literatura infantojuvenil espa√Īola y g√©nero. En homenaje a Carmen Bravo-Villasante

Data d'actualització: 25/09/2019 01:32:00

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 55515
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment
Description: Autor: Pastor Pastor, Brígida M. ; XXIX Congreso Internacional de la Asociación de Estudios de Género y Sexualidades (AEGS), València, 17-20 de juliol de 2019. Data: 2019. Resum: Literatura infantojuvenil y género. Carmen Bravo-Villasante, València, 18 de juliol de 2019. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: creación; cultura; mujeres; educación; literatura; infantil; juvenil; bravo-villasante
Resolution:  1920 x 1080  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 14


No comments
related videos

De la pluja d'idees al disseny d'una investigació com a TFG

Autor: Angulo, Tanya ; IV Jornades de TFG. València, 1 i 2 de febrer de 2017. Data: 2017. Resum:Com encarar el TFG. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Investigar desde el aula de Educación Infantil

Autor: Salinas, Bernardino ; IV Jornades de TFG. València, 1 i 2 de febrer de 2017. Data: 2017. Resum: Com investigar a les aules de Educació Infantil, idees per al TFG. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Tècniques de narració: De la narrativa oral a la tradició escrita

Autor: Giménez, Llorenç ; I Jornades del Llibre, Creació, Tecnologia i Educació. Aula de Lectura i Escriptura de la Universitat de València. Data: 2014 Resum: Xarrada sobre com contar contes des de l'experiència de Llorenç Giménez. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).

Propostes de millora i suggeriments per al Grau de Mestra/Mestre en Educació Infantil

Autor: Alumnes del grau en Educació Infantil ; VI Jornades de TFG. València, 30 i 31 de gener de 2019. Data: 2019. Resum: Propostes de l'alumnat per millorar el grau d'Educació Infantil. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Per qué jo no puc?

Autor: L√≥pez Juez, M¬™ Jes√ļs ; II Jornades d'Investigaci√≥, Innovaci√≥ i Bones Pr√†ctiques en Educaci√≥ Infantil i Prim√†ria, Val√®ncia, 1-3 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Confer√®ncia sobre les bases neurol√≤giques dels problemes d'aprenentatge. Val√®ncia, 3 de juliol de 2015. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)