¿De cuántas oportunidades y de cuánto tiempo dispone el Estado para determinar las deudas y responsabilidades de los ciudadanos?

Data d'actualització: 21/05/2014 11:02:13

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 39043
Creator: PEREIRO CARCELES, MANUEL RSS carceles
Category: Laws RSS Laws
Clasification Unesco: Juridical sciences and law
Description: SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VALÈNCIA: - Abril (24/04/2013): ¿De cuántas oportunidades y de cuánto tiempo dispone el Estado para determinar las deudas y responsabilidades de los ciudadanos? Discussant: Gabriel Doménech Pascual (Dret administratiu, Universitat de València)
Labels: seminari, dret, garantías públicas, deudas, responsabilidades, derecho administrativo
Resolution:  320 x 240  4:3
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento (by)
Visits: 106


No comments
related videos

El debat en torn a la prohibici├│ de la prostituci├│

SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VAL├łNCIA: - Gener (25/01/2017): El debat en torn a la prohibici├│ de la prostituci├│ Ponent: Ruth M. Mestre i Mestre (Teoria del Dret, Universitat de Val├Ęncia)

Problemes de prova i xarxes socials al Dret espanyol

SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VAL├łNCIA: - Maig (31/05/2017): Problemes de prova i xarxes socials al Dret espanyol Discussant: Patricia Llopis (Dret Processal, Universitat de Val├Ęncia)

Perspectives del federalisme possible a Espanya i repercusions en clau valenciana

SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VAL├łNCIA: - Mar├ž (26/03/2014): Perspectives del federalisme possible a Espanya i repercusions en clau valenciana. Discussant: Juan Climent Barber├í (Dret administratiu, Universitat de Val├Ęncia)

Les sentències del TEDH i la seua aplicació en l’ordenament espanyol

SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET: - Abril (30/04/2014): Les sentències del TEDH i la seua aplicació en l’ordenament espanyol Ponent: Luis Jimena Quesada (Dret constitucional, Universitat de València). [Ponència: Las sentencias del TEDH y su aplicación en el ordenamiento español, per L. Jimena]

El nou Dret del Treball

SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VAL├łNCIA: - Abril (26/04/2017): El nou Dret del Treball Discussant: Eva L├│pez Terrada (Dret del Treball, Universitat de Val├Ęncia)