Tutorial d'ELAN per a la transcripció del corpus Parlars. Primera part

Data d'actualització: 07/11/2018 05:52:36

Compartir en Facebook   Compartir en Delicious Compartir en GoogleCompartir en Meneame Compartir en Myspace Compartir en Digg Enviar por correo

ID: 52147
Creador: SENTI PONS, ANDREU RSS ansen2
Categoría: Ling√ľ√≠stica RSS Ling√ľ√≠stica
Clasificación Unesco: Ling√ľ√≠stica::Ling√ľ√≠stica sincr√≥nica
Descripción: Autor: Espl√†, Miquel; Beltran, Vicent; Guardiola, M. Isabel; Montserrat, Sandra; Segura, Carles; Sent√≠, Andreu. Data: 2018. Resum: Aquest v√≠deo proporciona una guia breu per comen√ßar a treballar amb l'eina ELAN. L‚Äôobjectiu √©s ajudar als transcriptors del corpus Parlars (projecte CorDiVal Ref. GV/2017/094) a familiaritzar-se amb l'eina i les diferents etapes de treball a l‚Äôhora de transcriure o anotar un document multim√®dia. Aquest v√≠deo √©s la primera part. Nota 1: Podeu descarregar-vos la darrera versi√≥ d‚ÄôELAN a: https://tla.mpi.nl/tools/tla-tools/elan/download/. Nota 2: Es pot descarregar una versi√≥ comprimida de la plantilla que es fa servir al v√≠deo a https://is.gd/plantilla_ELAN_parlars (cal descomprimir-la per fer-la servir). Productor: Espl√†, Miquel (Corvalc: www.uv.es/corvalc). Refer√®ncia bibliogr√†fica: Espl√†, Miquel; Beltran, Vicent; Guardiola, M. Isabel; Montserrat, Sandra; Segura, Carles; Sent√≠, Andreu (Corvalc) (2018): Tutorial d'ELAN per a la transcripci√≥ del corpus Parlars. Primera part. Val√®ncia: MMedia, Universitat de Val√®ncia. (https://mmedia.uv.es/buildhtml/52147)
Etiquetas: corpus linguistics, spoken corpora, ELAN, spoken transcription, diatopic variation, diaphasic variation
Resolucion:  720x480  unknown
Puntuación: Sense puntuacio (puntuar).
Licencia CC: Reconocimiento - CompartirIgual (by-sa)
Visitas: 42


No hay comentarios
Vídeos Relacionados

Tutorial d'ELAN per a la transcripció del corpus Parlars. Primera part

Autor: Esplà, Miquel; Beltran, Vicent; Guardiola, M. Isabel; Montserrat, Sandra; Segura, Carles; Sentí, Andreu. Data: 2018. Resum: Aquest vídeo proporciona una guia breu per començar a treballar amb l'eina ELAN. L’objectiu és ajudar als transcriptors del corpus Parlars (projecte CorDiVal Ref. GV/2017/094) a familiaritzar-se amb l'eina i les diferents etapes de treball a l’hora de transcriure o anotar un document multimèdia. Aquest vídeo és la primera part. Nota 1: Podeu descarregar-vos la darrera versió d’ELAN a: https://tla.mpi.nl/tools/tla-tools/elan/download/. Nota 2: Es pot descarregar una versió comprimida de la plantilla que es fa servir al vídeo a https://is.gd/plantilla_ELAN_parlars (cal descomprimir-la per fer-la servir). Productor: Esplà, Miquel (Corvalc: www.uv.es/corvalc). Referència bibliogràfica: Esplà, Miquel; Beltran, Vicent; Guardiola, M. Isabel; Montserrat, Sandra; Segura, Carles; Sentí, Andreu (Corvalc) (2018): Tutorial d'ELAN per a la transcripció del corpus Parlars. Primera part. València: MMedia, Universitat de València. (https://mmedia.uv.es/buildhtml/52147)

Tutorial d'ELAN per a la transcripció del corpus Parlars. Segona part

Autor: Esplà, Miquel; Beltran, Vicent; Guardiola, M. Isabel; Montserrat, Sandra; Segura, Carles; Sentí, Andreu. Data: 2019. Resum: Aquest vídeo és el segon d'un conjunt de dos tutorials que volen proporcionar una guia breu per començar a treballar amb l'eina ELAN. L’objectiu és ajudar als transcriptors del corpus Parlars (projecte CorDiVal Ref. GV/2017/094) a familiaritzar-se amb l'eina i les diferents etapes de treball a l’hora de transcriure o anotar un document multimèdia. Aquest segon vídeo tracta de les línies secundàries. Nota 1: Podeu descarregar-vos la darrera versió d’ELAN a: https://tla.mpi.nl/tools/tla-tools/elan/download/. Nota 2: Es pot descarregar una versió comprimida de la plantilla que es fa servir al vídeo a https://is.gd/plantilla_ELAN_parlars (cal descomprimir-la per fer-la servir). Productor: Esplà, Miquel (Corvalc: www.uv.es/corvalc). Referència bibliogràfica: Esplà, Miquel; Beltran, Vicent; Guardiola, M. Isabel; Montserrat, Sandra; Segura, Carles; Sentí, Andreu (Corvalc) (2019): Tutorial d'ELAN per a la transcripció del corpus Parlars. Segona part. València: MMedia, Universitat de València. (https://mmedia.uv.es/buildhtml/53337)